Tävlingsekipage, i full gång eller i startblocken

Har man en bruksras så är det roligare än roligt, ja roligare än det mesta, när ens valpköpare tränar, sliter och filar för att ta ut hundarna och prova tävlingsvingarna. Träningen är det viktigaste, det håller oss alla i form både hund och förare. Klura på de där sätten för att få våra fyrbenta att göra saker som både imponerar och Förvånar. Uppfinningsrikedom, kärlek, tid och tid och tid: HÄR är ett sätt för mig att visa er och berätta hur stolt jag är över ER ❤️

Martina Sjögren med Lukas och Heddy

Korad SÖKH I SÖKH II HH:s Poissy, ’Lukas’, HH:s Sundel ’Heddy’ och Martina Sjögren, Halmstadsbo som tagit upp sin första hund Lukas i högre klass SÖK.

Lukas har två godkända högre SÖK-tävlingar i år 2022.

Heddy uppflyttad från lägre till högre i sök under 2023. 2024 blir ett spännande år!


Andreas Nilsson och Maja, Tygelsjö
Tävlar i Rallylydnad på hobbynivå. Dvs de gör detta för att de har så skoj tillsammans och i gruppen på klubben som de är med i. Finns det nån bättre anledning så säg.

Agnes Heden och HH:s Prisca och HH:s Mercedes Special
Agnes håller på att förbereda sig för att tävla med Prisca som är unghund. Lydnad, Rallylydnad står på schemat just nu. Bruks kanske senare.

Linn Auestad och Soymer’s Rhodos-HH ’Otto’,
Linns första Boxer, hookad på träning kör bruks. Otto 3 år är snart redo. Flyttade nyss lite längre norrut, men vi hoppas fortsätta se mer av dem på våra träningshelger. Uppflyttade i lägre klass spår.

Annika Jönsson och Bästisen Bertha 
tävlat flertalet gånger i Rallylydnad och förbereder sig för att starta Apellklass Spår när de nu öppnar. Bertha är efter Claud von Aisneren och Hilda Hummelbos Maria Wetterstrand.

Grattis till Annika Jönsson och Bertha för deras första titel 3 oktober:
RLDN RALLYLYDNAD NYBÖRJARE

Malin Tibblin och Pasha
sent skall syndaren vakna. Skämt åsido, när Pasha fyllde 3 så vaknade träningsmänniskan i Malin. De gick med i SBK och tränar sök varje vecka och är nu uppflyttade i lägre SÖK. Lydnaden filas och filurar det med. 

Maria Streck med Viva och mamma Soya
Viva är Marias första träningshund, och som de gör det.

Första officiella tävlingen 19 september 2021 i lydnadslydnad resulterade i att de blev uppflyttade direkt!! Stort GRATTIS!!!

Maria Streck: uppflyttad i högre SPÅR och vann lägre spår på Boxer SM 2022, samt vann lydnadsklassen 1 också på SM.

Anna Alstrin och Emil, HH:s Ekdahl
har tävlat sin första noseworktävling. Godkända för officiella tävlingar önskar vi dem lycka till och även i sin Lydnadsträning.

Britt Persson och Queen, HH:s Rocking Rose 
gör sitt första viltspår, tio veckor gammal. Det ska böjas i tid!

Annika Sjögren och August, HH:s Manlike

SE VCH HH:s Manlike ’August’ och Annika Sjögren. August blev 9,5 månad gammal Viltspårschampion på 4 starter!
En fin bedrift av honom och stort tack till hans förare och matte Annika som har tränat och tränat och tävlat många boxrar och andra raser i viltspår.