Tävlingsekipage, i full gång eller i startblocken

Har man en bruksras så är det roligare än roligt, ja roligare än det mesta, när ens valpköpare tränar, sliter och filar för att ta ut hundarna och prova tävlingsvingarna. Träningen är det viktigaste, det håller oss alla i form både hund och förare. Klura på de där sätten för att få våra fyrbenta att göra saker som både imponerar och Förvånar. Uppfinningsrikedom, kärlek, tid och tid och tid: HÄR är ett sätt för mig att visa er och berätta hur stolt jag är över ER ❤️

Martina Sjögren med Lukas och Heddy

Korad SÖKH I SÖKH II HH:s Poissy, ’Lukas’, HH:s Sundel ’Heddy’ och Martina Sjögren, Halmstadsbo som tagit upp sin första hund Lukas i högre klass SÖK. Nu i vinter har även Heddy flyttat in till dem. Sååå spännande att följa.


Andreas Nilsson och Maja, Tygelsjö
Tävlar i Rallylydnad på hobbynivå. Dvs de gör detta för att de har så skoj tillsammans och i gruppen på klubben som de är med i. Finns det nån bättre anledning så säg.

Agnes Heden och HH:s Prisca och HH:s Mercedes Special
Agnes håller på att förbereda sig för att tävla med Prisca som är unghund. Lydnad, Rallylydnad står på schemat just nu. Bruks kanske senare.

Linn Auestad och Soymer’s Rhodos-HH ’Otto’,
Linns första Boxer, hookad på träning kör bruks. Otto 3 år är snart redo. Flyttade nyss lite längre norrut, men vi hoppas fortsätta se mer av dem på våra träningshelger. Nyligen uppflyttade i lägre klass spår med en 4:e plats.

Annika Jönsson och Bästisen Bertha 
tävlat flertalet gånger i Rallylydnad och förbereder sig för att starta Apellklass Spår när de nu öppnar. Bertha är efter Claud von Aisneren och Hilda Hummelbos Maria Wetterstrand.

Grattis till Annika Jönsson och Bertha för deras första titel 3 oktober:
RLDN RALLYLYDNAD NYBÖRJARE

Malin Tibblin och Pasha
sent skall syndaren vakna. Skämt åsido, när Pasha fyllde 3 så vaknade träningsmänniskan i Malin. De gick med i SBK och tränar sök varje vecka. Lydnaden filas och filurar det med. Men snart så...

Maria Streck med Viva och mamma Soya
Viva är Marias första träningshund, och som de gör det.

Första officiella tävlingen 19 september 2021 i lydnadslydnad resulterade i att de blev uppflyttade direkt!! Stort GRATTIS!!!
Nu när tävlingarna kommit i gång igen 2021 blev de uppflyttade i lägre klass spår. En 4:e placering!

Anna Alstrin och Emil, HH:s Ekdahl
har tävlat sin första noseworktävling. Godkända för officiella tävlingar önskar vi dem lycka till och även i sin Lydnadsträning.

Ragnhild Andersson och Åke, HH,s Einar Tyfon
har tävlat och blivit uppflyttade i Rallylydnad. Nu jobbar de på att gå ut i appell Spår. Noggrant och metodiskt är deras grej! Heja!!!

Britt Persson och Queen, HH:s Rocking Rose 
gör sitt första viltspår, tio veckor gammal. Det ska böjas i tid!

Annika Sjögren och August, HH:s Manlike

SE VCH HH:s Manlike ’August’ och Annika Sjögren. August blev 9,5 månad gammal Viltspårschampion på 4 starter!
En fin bedrift av honom och stort tack till hans förare och matte Annika som har
t
ränat och tränat och tävlat många boxrar och andra raser i viltspår.